Picture

Vrijstaande woning te Ter Apelkanaal (verkocht)

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Wij bieden aan, een woning op een royale kavel, te Ter Apelkanaal, waar u kunt genieten van het buitenleven en welke direct toegang biedt tot fiets- en wandelpaden. Tevens gelegen aan een kanaal geschikt voor vis en vaarrecreatie. De woning is gebouwd in 1981 en is in 2016 volledig gemoderniseerd.  Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Tevens aanwezig een Dewason waterontharder voor het ontkalken van het water. De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Nieuwe ketel in 2017 geplaatst. De badkamergedeelte is voorzien van vloerverwarming. De kozijnen zijn van hardhout. In 2017 is er een onderhoudsbeurt geweest waarbij het schilderwerk is gedaan. Energielabel op aanvraag verkrijgbaar.

Indeling woning:
Begane grond:
Entree achter: ruime hal met kantoorruimte, overgaand in de grote hal waar zich bevindt: Toilet, bijkeuken, voorraadkast, meterkast en grote inloop douche voorzien van een ruim bad. Een ruime slaapkamer voorzien van inbouwkasten.

Keuken: Voorzien van nieuwe keuken met inbouwapparatuur. Aansluitend bevindt zich een tweede kantoorruimte

Woonkamer: Aansluitend aan de keuken. Kan gescheiden worden middels suite deuren.

Verdieping: Overloop,  een ruime kniewand, drie ruime slaapkamers, waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van kniewanden. Toilet met wastafel.

Totale woonoppervlakte: 210 m² .

       Kaveloppervlakte: 2.200 m² .

 

Tuin:
De tuin is gelegen rondom met een klein terras te bereiken vanuit de kamermiddels terrasdeur. Op het zuiden gelegen een mooie tuin. Naast de woning is een terras met tuinhuis aangelegd. Dit alles omheind met een fraaie beukenhaag.

Alle foto’s